onsdag 4 december 2013

Nytt i hyllan #25

Här om dagen var jag förbi Science Fiction bokhandeln i Gamla Stan. Letade efter just två böcker för att jag skulle få dem i samma storlek som de jag har hemma i samma serie, litade inte riktigt på att det skulle komma hem rätt om jag beställde online. Trots att det är samma förlag som har gett ut dem tror ni att jag hittade dem i rätt storlek?! Såklart inte, de jag hittade trots rätt omslag och allt så är de ca 1-2 cm högre...suck. Varför gör förlagen så kommer jag aldrig att förstå. Jag har böcker i alla dess storlekar hemma i bokhyllan och älskar det, det är så charmigt tycker jag. Men är det böcker i en serie så vill jag gärna att de matchar.

Aja det är vad det är :) För att återgå till de böcker som fick följa med hem från SF bokhandeln.

* Allegiant av Veronica Roth. Har Insurgent hemma som kommer bli läst mycket snart kan jag lova.
* City of Lost Souls av Cassandra Clare. Jag tokgillar ju denna serie, ser fram emot fortsättningen.  


10 kommentarer:

  1. Åh de här böckerna vill jag oxå ha!! Jag förstår det där med att åtminstone böcker i en serie är snyggt att ha i samma storlek..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Är såååå peppad på att fortsätta läsa båda serierna :) Precis, böcker i samma serie vill jag gärna ha i samma storlek samt format men nej de ska bestämt envisas med att krångla till det.

      Radera
    2. Jag lyckades köpa Clockwork princess i fel storlek. Inte kul! Men nu har jag en i rätt storlek en i fel :)

      Radera
    3. Det är så irriterande när de kommer i fel storlek, man vill ju att det ska matcha :)

      Radera
  2. Jag läser Allegiant nu. Hoppas du fastnar bättre/mer än vad jag gör.. Jag hade hoppats på lika mycket spänning som i de tidigare böckerna men jag lyckas inte riktigt finna den i denna. Men nu ska jag inte sänka ditt pepp mer! Förlåt :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha ingen fara :) jag ska snart ta tag i Insurgent och sen denna så man avslutar en serie ;) trist att du inte fastnar för denna då jag vet att du gillade de andra två. Hoppas det vänder för dig :)

      Radera
  3. Böcker av två författare som jag är sugen på att läsa. Köpte alldeles nyligen Divergent och hoppas hinna läsa den inom en snar framtid!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är riktigt pepp på att fortsätta läsa båda serier :)

      Radera
  4. Jag börjar bli alltmer sugen på Veronica Roths böcker...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag gillade första väldigt mycket så jag har goda förhoppningar på de andra två :)

      Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.