söndag 10 november 2013

Två mål för året klart

Jag har idag klarat av två utmaningar som jag satte för i år. Jag läste ut sista boken till min tre-på-tre utmaning.

Och så har jag klarat av min Goodreads 2013 reading challenge :)


I början av året satte jag 50 böcker som mål, detta för att jag inte skulle känna någon stress och press. Jag skulle ju hinna med att jobba, träna, träffa vänner osv osv. Sedan åkte jag på en 25% sjukskrivning som kommer att hålla i sig ett tag så då fick jag plötsligt lite mera tid för vila och läsa. Vila är ordinerad av min läkare så vad passar bästa än att läsa :)
Så mitt mål ökades till 85 böcker, även där märkte jag snabbt att jag kunde lika gärna ha satt 100 böcker från början.

Så här är vi nu med 100 böcker lästa såhär i början på november. Det var många många år sedan jag hann med så mycket böcker på ett år så jag är väldigt imponerad av mig själv. Ni är ju många som klarar av det bara sådär. Nu hänger jag inte upp mig så mycket på denna utmaning egentligen det är bara kul att ha lite siffror att gå tillbaka till. Därför satte jag 50 böcker som mål från början och utökade den lite pö om pö. Läsning får aldrig för mig bli ett måste eller press. Utan det är något som jag njuter så mycket av och älskar så mycket så då vill jag inte att en utmaning ska kännas som att det är något jag måste stressa mig igenom.

Intressant att se på vilken siffra detta hamnar när året är slut. För jag hinner ju givetvis läsa ett par böcker till årsskiftet. 

10 kommentarer:

 1. Jag tycker om när målen är lågt/realistiskt satta, det gör det mycket roligare. Du får se det som bonusläsning resten av året :)

  SvaraRadera
 2. Trevligt med lite avklarade utmaningar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man känner sig alltid nöjd när man klarat av en utmaning :)

   Radera
 3. Jag tycker precis som Monika:).

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Tack så mycket :) är riktigt nöjd :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.