lördag 30 november 2013

Sammanfattning: November


Läst i november 2013:
105. Frankenstein av Mary Shelley 
104. Kyss mig först av Lottie Moggach 
103. Underkastelse - en sexuell självbiografi av Sophie Morgan
102. Sandmannen av Lars Kepler
101. Från idé till succé av Andreas Carlsson 
100. City of Fallen Angels (The Mortal Instruments #4) av Cassandra Clare 
99. A Feast for Crows (A Song of Ice and Fire #4) av George R.R Martin  
98. Marina av Carlos Ruiz Zafón

Totalt lästa böcker: 8 st
Antal böcker lästa på engelska: 2 st    
Antal böcker lästa på svenska: 6 st 

Bästa boken var: Marina samt A Feast for Crows. Oj jag höll på att glömma Sandmannen (älskade)

Månadens besvikelse: Underkastelse var inte en jättehit.  

Böcker jag gav upp: Ingen

Sammanfattning av månaden: Jag är otroligt nöjd med vad jag har fått läst. November samt december är otroligt mycket på jobbet varje år så jag är nöjd att jag hunnit med så många. Och så nöjd med att jag läste ut A Feast for Crows. Frankenstein visade sig vara en bok som jag kom att gilla väldigt mycket. Två mål för året blev även avklarat, min Goodreads utmaning att läsa 100 böcker detta är samt så avslutade jag min tre-på-tre utmaning.  

Planerar att läsa i december: Har börjat på A Dance with Dragons, ser så mycket fram emot att läsa den men samtidigt är jag lite ledsen. George R.R Martin tar ju en evighet på sig att skriva nästa bok. Så när denna är utläst har jag inga fler böcker att läsa i denna underbara serie, vem vet hur länge jag får vänta på fortsättningen. Har en bok kvar att läsa till min klassikerutmaning får se vilken bok det blir.  

12 kommentarer:

 1. Ser ut som du haft en riktigt bra läsmånad!

  SvaraRadera
 2. Jag undrar lite hur det kommer bli med tvserien Game of thrones, hur ska de göra när de kommer ikapp med böckerna? Han skriver ju sååå segt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Undrar samma sak jag med. Läste någonstans som jag givetvis nu inte kommer ihåg vart det var men att de som gör tv serien är lite oroliga för vad de gör när de är ikapp. Så det bra att de i alla fall delar upp bok 3 i två säsonger det kan de säkert även göra med bok 5 då den är gigantisk. Jag förstår att det tar tid att skriva dessa böcker men det är verkligen seeeegggggt.

   Radera
 3. En bra läsmånad!

  Game of thrones tänkte jag läsa någon gång, men jag har i alla fall sett två säsonger av TV-serien :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är riktigt nöjd :) Kan verkligen rekommendera böckerna, de är så bra. Visst de är megatjocka men så värt det. Jag läser dem vid sidan av en annan bok :) längtar ihjäl mig till fjärde säsongen :)

   Radera
 4. Varje gång någon skriver en recension om hur bra Game of thrones är så blir jag sugen på att ta fram den ur bokhyllan, men sen ser jag hur skrämmande tjock den är och jag blir lite avskräckt. Varje gång! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan förstå att man blir avskräckt på grund av tjockleken men de är verkligen så himla bra, så bra som alla säger :) Jag läser dem och en annan bok samtidigt så det inte blir för långdraget och tradigt :)

   Radera
 5. Jag tycker också Marina är så bra:). Jag har bara läst Kampen om järntronen, måste läsa andra boken innan jag har har glömt den första;).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tokälskade Marina :) han är så underbar den där Zafón :) Rekommenderas starkt att fortsätta läsa Martins böcker, läs nu på en gång :)

   Radera
 6. Har inte läst någon av dessa, men Sandmannen står på läslistan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sandmannen gick verkligen inte att lägga ifrån sig ;)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.