fredag 22 november 2013

Första bilderna på Christian och Anastasia

Jamie Dornan och Dakota Johnson gjorde en photoshoot för tidningen Entertainment Weekly där de porträtterar Christian Gray och Anastasia Steele. Inget ont om Charlie Hunnam men Jamie Dornan passar så mycket bättre som Christian än vad Charlie någonsin gjorde. Jag har ju dock fortfarande inte kommit över att inte Matt Bomer fick rollen (vad jag har förstått så var han aldrig intresserad men ändå) men jag nöjer mig med Jamie.

Och så har premiären av filmen Fifty shades of Gray skjutits upp. Istället för att ha premiär augusti 2014 kommer den nu ha premiär februari 2015.

Vad tycker ni om dessa bilder? Är Jamie och Dakota vad ni har föreställt er Christian och Anastasia?(Bilder lånade från: Entertainment Weekly)

4 kommentarer:

 1. Matt Bomer är ju den perfekta Mr Grey... Men Dornan duger, han också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men visst är Matt Bomer den perfekte Mr Grey! Jag röstade och hoppades på honom in i det sista men Jamie är heeeelt ok han med :)

   Radera
 2. Jag har varit lite tveksam men efter att ha sett de här bilderna är jag övertygad om att detta blir hur bra som helst. Om de nu bara kunde skynda på med filmen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig. Var väldigt tveksam till Charlie så att Jamie fick ta över och efter att ha sett dessa bilder så kommer detta nog bli bra :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.