måndag 16 september 2013

Tematrio - Teman på Bokmässan


I veckans tematrio undrar Lyran vilka teman skulle vi vilja ha på Bokmässan.

Mycket passande då det faktiskt är dags för årets bokmässa denna vecka. Jag själv kommer inte att besöka mässan i år, hade mer än gärna velat åka dit för första gången. Men fick inte riktigt ihop det, men nästa år planerar jag att besöka mässan ett par dagar, längtar :)

1. Kärlek. Håller med Lyran. Det kan aldrig bli för mycket kärlek helt enkelt.

2. Sverige. Jag vill verkligen lyfta fram Sverige och tycker att Sverige bör lyftas fram då vi har en hel del underbara författare som kommer härifrån.

3. Barn och ungdom. Om jag minns rätt så har väl detta redan varit ett ämne men det tåls att tas om om tycker jag. Att uppmuntras till att läsa i tidig ålder kan aldrig vara fel.


9 kommentarer:

 1. Barn- och ungdom hade jag också! Håller också med om att både kärlek och Sverige hade varit bra teman!

  SvaraRadera
 2. Sverige gillar jag, det behöver verligen lyftas fram.
  Mia

  SvaraRadera
 3. Vilka bra tema! Jag glömde välja vilket land jag vill ha med. Kroatien skulle nog vara ett land jag vill se på bokmässan:).

  SvaraRadera
 4. Riktigt bra förslag till teman! :)

  SvaraRadera
 5. Barn- och ungdom och hur man får barn att bli läsare hade varit intressant.

  SvaraRadera
 6. Kärlek och barn- och ungdom gillar jag :) Ungdomsböcker har ju fått renässans på senare tid, så det känns ju som om det verkligen är aktuellt igen.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.