måndag 1 juli 2013

Nytt i hyllan #18

Har glömt att visa upp ett par nya böcker som hittat hem till mig här om veckan.

Jag och min vän var förbi Science Fiction bokhandeln i Gamla Stan för ett tag sedan. Det var väldigt många år sedan jag besökte den butiken. Jag kom hem med tre böcker.

Ser väldigt mycket fram emot att läsa både Divergent och InsurgentThe short second life of Bree Tanner kostade endast 29 kr. Hur mycket jag än gillar Twilight sagan så har denna bok känts helt onödig att köpa, har alltid tyckt att den har kostat lite väl mycket för så få sidor. Men när den nu kostade 29 kr så fick den följa med i påsen.


Och sist men inte minst ett recensionexemplar från Ponto Pocket. Älskar böckerna under namnet Sophie Kinsella. Nya kontakter ser jag väldigt mycket fram emot att läsa också, den kommer bli läst mycket snart. 


5 kommentarer:

 1. Jag läste The short second life of Bree Tanner när hon precis i början gav ut den som en gratis e-bok men tyckte inte riktigt den var värd att köpa och ha hemma trots att jag också gillar twilightböckerna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kände samma sak, det kändes lite väl för en så kort bok. Men nu när den kostade så lite så fick den bli min :)

   Radera
 2. Hej!
  Vilken fin blogg du har! Har hittat flera böcker som du gillar, som jag gillar också, så jag har tänkt att stanna på den här bloggen ett tag ^^ ;)

  Jag har läst Nya kontakter (hoppas du vill läsa min recension på boken på min blogg) och tyckte att den var väldigt bra! Den är väldigt rolig och lättsam. Hoppas att du också gillar den!

  Ha en bra sommar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej på dig. Men åh tack vad snällt av dig :) Välkommen och hoppas du ska trivas här :) Vilken fin kommentar och jag blev så glad så :)
   Härligt att du lämnade en kommentar, jag letar alltid efter nya bloggar att läsa.

   Och en fin sommar till dig med :)

   Radera
  2. Hej hej; Men åh tack för den fina kommentaren :) vad snällt av dig :)
   Härligt att du lämnade en kommentar, jag letar alltid efter nya bloggar att läsa och du läser en del av det jag med läser så här kommer jag med stanna :)

   Önskar även dig en fin sommar med massa fin läsning :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.