söndag 21 juli 2013

Äntligen semester


Äntligen efterlängtad semester :) Nu har jag fyra härliga veckor att vila upp mig på. Jag gick egentligen på semester i fredags, men det har varit en helg med lite mycket att göra. Jag har städat undan lite här hemma. Jag har nämligen fasadrenovering samt fönsterbyte i min lägenhet, så de behöver lite utrymme för visa etapper. Joy att få det gjort på sommaren, men det kommer bli så fint så när allt är klart. Imorgon ska de in i min lägenhet och plocka bort element inför fönsterbyte och så kommer de påbörja rivning av våra balkonger. Kul start på semestern, men som sagt det kommer bli så fint sen med ny balkong och nya fina fönster. Och så har jag hängt lite med syster min, hon åker till England på tisdag.

Semestern ska spenderas här hemma i Stockholm med ett stopp till Skåne för att hälsa på kusiner. Och sedan har vi en hel del utflykter inplanerat. Och givetvis ska det bli en massa härlig läsning. Har fått hem en hel del nya böcker med sommartema. Ska visa er i nästa inlägg. 

Hoppas ni har en fin sommar och att ni läser en massa härliga böcker :)

2 kommentarer:

  1. Hoppas din semester blir riktigt härlig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla och hoppas du har en fin sommar :)

      Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.