fredag 3 maj 2013

Halva målet klart.


Igår upptäckte jag att jag har klarat av halva min reading challenge som jag har på Goodreads för 2013. I början på året så satte jag som mål att läsa 50 böcker. Mycket ska ju hinnas med i vardagen och många av böckerna på min olästa hylla är ganska tjocka. Men sedan i mars så höjde jag målet till 70 böcker istället då jag då redan hade läst över 20 böcker.
Så jag har nu läst 35 böcker av 70. Väldigt nöjd med att jag har hunnit komma halvvägs såhär i början på maj månad. Hatten av till er som hinner med att läsa 100 böcker på ett år :)

8 kommentarer:

 1. Kul :)

  Ja, jag förstår inte hur vissa hinner läsa över 100 böcker om året. Har de hittat någon extra källa till tid som inte jag känner till eller läser de bara otroligt snabbt? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fattar inte jag heller :) Med arbete, träning osv osv skulle jag verkligen inte hinna med det :) men det hade varit häftigt att klara av det på ett år :)

   Radera
 2. Håller med håller med!! :) Jag har aldrig haft något mål tidigare så jag tänkte jag sätter ett högt mål så får jag se var jag landar ;) Men det är ju inget krav så läser i min takt som vanligt fast alla trevliga bokbloggar snor ju åt sig en hel del lästid :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis :) Först tänkte jag att det skulle vara lite stressigt att ha ett mål på hur många böcker jag ska hinna med. Men det funkar att sätta ett realistiskt mål, och så ska ju läsningen njutas av :)

   Radera
 3. Har satt 50 böcker på min lista och ligger väl runt 25 lästa böcker. Tycker att det är ganska bra med tanke på heltidsjobb och familj att ta hand om.
  Fast visst önskar jag att jag hann läsa mer. Hoppas kunna läsa massa på semestern dock!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ett bra mål :) 50 böcker är bra då man ska hinna med arbete, träffa vänner familj, och vardagen som ska hinnas med :) och så ska man ju njuta av sin läsning det ska ju inte vara något man stressar :)

   Radera
 4. Förr läste jag med lätthet 100 böcker om året men de senaste åren så har det inte blivit så många. Ändå har jag egentligen hur mycket tid som helst att läsa nu när jag är sjukpensionär. Konstigt :))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan bli så :) Läsningen ska ju njutas av :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.