onsdag 24 april 2013

Nytt från Liza Marklund

En av mina favoritförfattare är Liza Marklund. Jag älskar hennes böcker om journalisten Annika Bengtzon. Läste precis på Piratförlagets hemsida att hon släpper en ny bok om Annika Bengtzon.


9 oktober kommer denna ut. Om jag längtar? Ja jättemycket, så mycket så jag spricker. 

Bild lånad från Piratförlagets hemsida.

8 kommentarer:

 1. Åh den här längtar jag oxå massor till!! :)

  SvaraRadera
 2. Oj, och jag som inte läst den förra än :o

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det, den var snabbläst :) Och sådär bra som Liza alltid är :)

   Radera
 3. LIZA MARKLUND hånar brottsoffer men hon är väldigt trofast mot sina vänner och skriver gärna små EXPRESSENkrönikor åt dem ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. På vilket sätt tycker du att hon hånar brottsoffer? Jag har inte lagt ner tid på att hålla reda på vilka hon umgås med och vad hon skriver för krönikor utan jag tycker om hennes serie om Annika Bengtzon.

   Radera
 4. Och nu påstår hon dessutom sig ha en stalker ! Men tänk på att Expressen är part i målet även om man undgick att fällas ! PO 273/08 och PON 112/2008 !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det var värst vad du har hackat upp dig på Liza Marklund och detta inlägg som jag gjort om hennes nya bok. Jag är väl fri till att läsa vilka böcker jag vill?! Precis som du har rätt till en egen åsikt men jag fattar seriöst inte grejen med att spamma min blogg med en massa kommentarer där du ska framföra ditt ogillande för henne. Det är bra nu, du behöver inte kommendera med flera kommentarer kring ditt ogillande av Liza Marklund på min blogg.

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.