måndag 1 april 2013

Liebster blog award

Klickade mig in hos Lena som jag alltid gör. Och där upptäckte jag att Lena har gett mig en award. Tusen tack Lena :) Vad glad jag blir :)

Då ska jag svara på ett par frågor och sedan ska jag skicka dessa vidare till fem andra bloggar.

1. Vad ville du bli när du var liten?
Flygvärdinna ville jag bli. Sökte t.o.m till SAS när jag var 19 år. Men de tyckte att jag var lite för ung då, de sa att jag gärna fick söka om några år senare. Det gjorde jag dock aldrig.

2. Vad är du idag?
Idag arbetar jag på bokningsavdelningen på ett av Sveriges bästa hotell här i Stockholm. På detta hotell har jag jobbat ganska många år, jag har varit växeln, receptionen och nu på bokningen sedan ett par år tillbaka. Stormtrivs på mitt jobb.

3. Vart vill du helst resa?
Jag har varit i USA ett par gånger, vill hemskt gärna åka tillbaka. Det är en hel del stater jag skulle vilja se. Vill gärna åka till Australien. Jag har en drös med resemål ;)

4. Var ser du dig själv om fem år?
Svårt att svara på, jag lever här och nu. Tycker inte om att planera min framtid för mycket.

5. Rött eller vitt?
Vitt, men som Lena även skrev rött när det kommer till vin :) Men annars så tycker jag att vitt är stilrent. 

6. Sommar eller vinter?
Jag gillar faktiskt alla fyra årstider, älskar verkligen hösten. Vem gillar inte sommaren, när det är så fint och grönt ute. Så himla skönt att spendera dagarna ute, fikandes på en uteservering. Men jag gillar inte när det är för varmt ute, klarar inte av för hög värme.
Vintern gillar jag med, älskar när det ligger en massa snö ute. Men nu är jag trött på denna vinter, den har varit så lång jag är så redo för vår.

7. Skog eller hav?
Havet absolut. Har så fina minnen från min barndom när jag spenderade alla somrar som liten vid havet i Kroatien.

8. Vad gör dig ledsen?
När mina nära och kära mår dåligt. Orättvisor runt om i världen.

9. Vad är det bästa du vet?
Att umgås med mina vänner och familj. Att läsa såklart, se på film, lyssnar på musik, gå på konserter (älskar att se livemusik).

Nu ska då jag välja fem bloggar att skicka detta vidare. Det är svårt då det finns så mycket fina och bra bloggar, jag skulle vilja ge er alla ett pris. Men jag har valt fem stycken: Tessan, Carro, Anna, Monika och Elizabeth.

8 kommentarer:

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.