tisdag 12 mars 2013

Top ten Tuesday - TBR

Det här med Top ten Tuesday har jag sett på flertalet bloggar. Och ja jag hackar på även denna trend och börjar med detta, kul :). Känns som att detta inte behöver en större introduktion så vi kör igång istället.

Denna tisdag handlar Top ten Tuesday om 10 böcker som ligger överst på våran TBR-lista till våren. Det är ju sjukt många böcker som jag vill läsa. Men här kommer iallafall 10 av dem jag planerar att läsa snart.

1. The perks of being a wallflower - Stephen Chbosky
Sist jag var på Pocketshop här om veckan så stämplade jag upp mitt stämpelkort, jag har då en gratis bok att ta. Jag ville ta denna bok redan då men de hade den endast med själva filmomslaget, det tycker jag är så fult så det ville jag inte köpa. Ska se om jag hittar den med det där fina rosa omslaget.

2. City of bones - Cassandra Clare
Har denna hemma stående i bokhyllan. Kommer absolut bli läst mycket snart. Ser så mycket fram emot filmen.

3. Girl of nightmares - Kendare Blake
Gillade Anna dressed in blood jättemycket. Ska införskaffa denna och läsa den.

4. Sandmannen - Lars Kepler
Att jag ens har väntat med denna är ett under. Men jag har alla 3 föregående i pocket, för att det ska bli snyggt i bokhyllan väntar jag på att denna kommer i pocket. Nu kommer den i storpocket 2/4 det är ju inte heller vad jag vill ha. Så jag hoppas verkligen att den släpps i pocket snart.

5. Geim - Anders de la Motte
Har varit sugen på denna väldigt länge. Köpte den på bokrean.

6. Buzz - Anders de la Motte. 
Uppföljaren som jag också har hört så mycket bra om. Köpte även denna på bokrean.

7. Deluxe - Anna Godbersen
Köpte denna på bokrean. Den verkar lättläst och bra. Jag älskar ju New York och Manhattan där denna utspelar sig på 1800-talet. Typ Gossip Girl goes 1800-tal.

8. Rivaler - Anna Godbersen
Del 2 i deluxe serien. Denna kommer jag nog läsa direkt efter.

9. Avund - Anna Godbersen
Del 3 i deluxe serien. Lika bra att ta dem alla på en gång.

10. Wuthering Heights - Emily Brontë
Ska nog läsa denna till min klassikerutmaning i april, kanske blir läst nu i mars.

(Bild: Lånad från The Broke and the Bookish)

2 kommentarer:

  1. 4, 5 och 6 ska jag läsa så småningom :) The perks of being a wallflower såg jag som film för ett tag sedan och det fick mig att vilja läsa boken också.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Är så sugen på dem :) Älskar Lars Keplers tidigare böcker och Sandmannen har jag hört av flera ska vara den bästa :) Har även hört så mycket gott om både filmen och boken The perks of being a wallflower så ser fram emot att läsa den också.

      Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.