måndag 25 mars 2013

Tematrio - Påskdeckare

Japp, jag testar detta med tematrio jag med tänkte jag.

Denna veckas tematrio lyder: Berätta om tre favoritdeckare. 

1. Paganinikontraktet - Lars Kepler
Egentligen kan jag inte välja bland deras böcker, de är så oerhört bra. Men när jag tänker efter så är ändå Paganinikontraktet liiiite mera favorit.

2. Pansarhjärta - Jo Nesbö
Samma här som ovan, jag kan egentligen inte välja för jag fullkomligt älskar böckerna om Harry Hole, men om jag verkligen måste välja så är Pansarhjärta liiite bättre. Men jag kan egentligen inte välja.

3. Dan Buthler & Dag Öhrlund
Jag kan verkligen inte välja bland deras böcker, går inte. Jag ÄLSKAR deras böcker. Ingen karaktär har fått det att vrida sig i magen på mig som Christopher Silverbielke har, en fullkomligt psykopat. Längtar ihjäl mig tills uppföljaren kommer i maj. 

8 kommentarer:

 1. Både Jo och Kepler är två av mina favoriter! :)

  SvaraRadera
 2. Kepler har jag stående bland mina böcker som skall läsas. Nesbø borde jag ge on ny chans. Har endast läst en bok av honom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rekommenderar båda STARKT. Nesbö om Harry Hole bör man läsa i ordning för att få hela helheten.

   Radera
 3. Än så länge har jag bara läst Hypnotisören av Kepler, men resten av serien står redan och frustar i bokhyllan. Nesbø är en stor favorit och Buthler & Öhrlund... ja, jag har börjat lessna på psykopaten Silfverbielke ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se till och läs resten, de blir bättre och bättre :) Nesbö can do no wrong :)

   Radera
 4. Har läst alla tre och av de tre är nog Nesbö min favorit.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.