tisdag 26 februari 2013

Nytt in #4

Idag kunde jag hämta ut de första böckerna jag beställt från årets bokrea. Det var min beställning från Bokus. Jag måste passa på att hylla dem. Jag fick ett mail igår att mina böcker var skickade och jag kunde hämta ut dem idag, på självaste bokreadagen. Mycket bra jobbat av Bokus säger jag bara :)

Här har vi samtliga tre böckerna i Deluxe serien av Anna Godbersen. Dessa verkar lättlästa och lättsmälta, ser fram emot att läsa dem och omslagen är riktigt fina. 


Haha, någon vill verkligen att jag ska läsa En dag av David Nichols. Jag råkade klicka hem två st av denna bok. Jag mailade Bokus på en gång när jag fick bekräftelse på min beställning. Jag frågade om de kunde ta bort en bok då jag råkade klicka på två när jag skulle ha en. Men då svarade de mycket vänligt att de inte bara kunde ta bort endast en bok i en lagd beställning utan jag fick då annullera hela min beställning och börja om från början. Jag behöll min beställning som den var då En dag endast kostade 19 kr. Idag fick jag fyra st böcker av en kollega och där i påsen låg En dag i superfint skick, haha. Så nu har jag 3 st av denna bok hemma. En ska jag behålla, en tänker jag ge till min vän och en tänker jag lotta ut här på bloggen om någon dag. Så håll utkik här om någon dag om du vill ha chansen att vinna denna bok :)

6 kommentarer:

 1. Deluxeserien ser ju riktigt bra ut! Om man bara ska gå på dess ryggar ;)

  Och haha! Ja, tre av en bok kan väl kännas en aningen överflödigt ;) Tur att den var så billig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Deluxe serien verkar faktiskt riktigt bra :) lite Gossip Girl a ala 1800-talet :)

   haha som sagt någon vill verkligen att jag ska läsa denna bok ;)

   Radera
 2. Haha lite roligt att boken nästan jagar dig, ska bli kul med utlottning :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen meningen att jag ska läsa denna bok :) Roligt att du tycker det ska bli kul med utlottnig, så titta in här om någon dag igen :)

   Radera
 3. Ja fel kan det bli ibland. Råkade själv ut för en sådan tabbe för några dagar sedan när jag via nätet skulle beställa framkallning av drygt 400 foton. Beställningen gick iväg två gånger så jag fick kasta mig på telefonen direkt och be dem ta bort den ena beställningen :))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha oj då, ja 800 foton hade blivit lite mycket kanske. :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.