torsdag 31 januari 2013

MSammanfattning: Januari

(Ursäkta kvaliten på denna bild, fick verkligen inte till det

Läst i januari 2013: 
12. En liten hattaffär på hörnet - Marita Conlon-McKenna
11. Breaking Dawn - Stephenie Meyer (omläsning)
10. 1984 - George Orwell
09. Eclipse - Stephenie Meyer (omläsning)
08. Eldvittnet - Lars Kepler
07. The hound of the Baskervilles (Sherlock Holmes #5) - Sir Arthur Conan Doyle
06. Dubbelbokat - Sophie Kinsella som Madeleine Wickham
05. Nattens cirkus - Erin Morgenstern
04. New Moon - Stephenie Meyer (omläsning)
03. The sign of the four (Sherlock Holmes #2) - Sir Arthur Conan Doyle
02. Twilight - Stephenie Meyer (omläsning)
01. A study in Scarlet (Sherlock Holmes #1) - Sir Arthur Conan Doyle

Kommentar: Den tjocka röda boken är samtliga Sherlock Holmes böcker i en bok, jag har som ni förstår inte läst hela denna utan det är 9 böcker i en bok. Jag har läst de första tre. 

Totalt lästa böcker: 12 st
Antal böcker lästa på engelska: 8 st
Antal böcker lästa på svenska: 4 st

Bästa boken var: Eldvittnet och Nattens cirkus

Sämsta boken var: 1984. Jag kom tyvärr aldrig in i den och den var inte riktigt vad jag förväntade mig att den skulle vara.

Böcker jag gav upp: Älskade syster av Joyce Carol Oates.

Sammanfattning av månaden: En riktigt bra läsmånad måste jag säga. Med jobb och gym och vardagen som ska hinnas med är jag är imponerad av mig själv att jag har lyckats läsa hela 12 st böcker.

Planerar att läsa i februari: Ska fortsätta läsa The Complete stories of Sherlock Holmes, en eller två tänker jag läsa, får se om det blir fler.Min klassikerutmaning fortsätter, imorgon börjar Tessan och jag på Lolita, sweet har sett fram emot massor att läsa denna.Och sedan får vi se vad mer jag läser i februari.

6 kommentarer:

 1. Måste läsa Eldvittnet och Nattens Cirkus. De står och dammar i bokhyllan bara annars :( Och 1984 vill jag också läsa. Och imorgon är det lo-li-ta, yeees!! Har redan förberett allt på goodreads och så. Boken ligger på nattduksbordet också, haha. Pepp, pepp! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eldvittnet, asså du MÅSTE läsa snarast. Så bra och går inte att lägga ifrån sig. Och Nattens cirkus, awww så himla bra. Oh yes jag är förbered jag med. Boken ligger på soffbordet hemma och bara väntar på att bli läst :)

   Radera
 2. Riktigt duktigt läst med tanke på allt annat du hunnit med också. :) Tänk om man hade hunnit med att läsa så många böcker i månaden. Själv hann jag bara med 6 stycken och tyckte det var bra... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Lena :) Jag är riktigt nöjd :) 6 böcker är bättre än inget alls och det är ju inte dåligt det heller ;) det ska ju vara ett nöje att läsa :)

   Radera
 3. Kul att du gillade Night circus för den har jag i bokhyllan oläst än så länge så då har jag förhoppningsvis något att se fram emot :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan starkt rekommendera Night circus :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.