måndag 28 januari 2013

Bokbloggsjerka 25 – 28 januari

Det är verkligen mycket jag hackar på ;) but I love it. Nu tänkte jag haka på detta med bokbloggsjerka, jätteroligt verkligen.

För dem som inte vet vad det är kan klicka in sig här för att läsa vad detta innebär.

Denna långhelgsfråga lyder: 

Är du 100% ärlig i dina recensioner/omdömen?

Eftersom min blogg är tämligen ny så har jag inte skrivit så jättemånga recensioner. Men svaret på min fråga är ja, det är jag. Det finns ingen anledning för mig att inte vara det. 
Gillar jag inte en bok så gillar jag den inte, gillar jag en bok så gillar jag den, älskar jag en bok så älskar jag den, ja ni fattar. 
Smaken är ju olika. Jag kan älska en bok medans någon annan inte alls gillar den. Det är ju det som är härligt att vi alla har olika smak och gillar olika men fortfarande kan disskutera. 

Jag tycker inte att det finns någon anledning att inte vara ärlig i sina recensioner. Bara för att jag tycker på ett visst sätt om en bok behöver det inte betyda att någon annan måste tycka så. Tycker jag att en bok är den bästa bok jag läst på länge så skriver jag det. Tycker jag att en bok är en besvikelse eller dålig bok ja då skriver jag det med. Det finns ingen anlending för mig att ljuga i mina recensioner. Jag personligen vill gärna läsa i en recension varför personen gillade eller inte gillade en bok. Det är alltid roligt att läsa vad man gillade och inte gillade (utan att bli spoilad såklart). 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.