söndag 22 juli 2018

Ge mig höst

Ja nästan, jag orkar knappt läsa i denna värme. Jag orkar knappt göra något i denna värme. Jag mår så dåligt i värme och bara längtar till 15 grader och regn, regn vill jag ha fast inte ni vet sådär att det blir tropiskt varmt utav den utan kallt. Orkar inte med denna värme som råder i landet och det verkar som det ska hålla i sig heeeeela nästa vecka och eventuellt in i augusti! Ge mig september snälla.

Att ta sig till och från jobbet i denna värme är en mardröm kan jag tala om. För er som jag bor i Stockholm och åker kollektivtrafik vet ni att SL är en mardröm just nu. Jag bor med gröna linjen i Farsta och just nu håller de på att renovera på den gröna linjen. Ska man ta sig in till stan där man jobbar måste man först byta i Gullmarsplan, sen åker inte t-banan mellan Slussen och T-centralen. Till råga på allt har pendeltågsstationen Stockholm City varit avstängd sedan 13 juli och SL har fortfarande ingen prognos om när den stationen öppnar. På det har vi fullkomlig onormal temperatur på tåg och bussar, ac existerar i stort sett inte, det är som att kliva in i en bastu varje dag och jag sitter bara och väntar på att jag antigen ska spy eller tuppa av under resan. Mardröm att ta sig till och från jobbet.

Jag har äntligen läst ut "Ett litet liv", tog ett tag att läsa ut. Jag har en drös med recensioner att skriva men inte ens det orkar jag i värmen. Jisses vad jag klagar men det är verkligen inte roligt med denna värme och att inget funkar. 

4 kommentarer:

 1. Jag håller helt och hållet med, längtar verkligen tills det blir kallare så att man orkar något igen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu orkar man verkligen inte med mycket.

   Radera
 2. Min favoritårstid är hösten! Börjar må jättekonstigt när det är värme. Lider verkligen med dig som måste jobba i denna hetta. Snart, snart är det höst med krispig luft och fina löv igen :)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. samma här, älskar hösten! September och oktober är mina favoritmånader. Inte alls kul att jobba i detta väder, eller jobba funkar det är dit och hem som är jobbigt. Lääängtar till höst och krispig luft :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.