lördag 11 november 2017

Long time no see


Hej vänner, det var inte igår kan man säga. Här blev det en liten eller ja en lite mer än månadslång paus. Jag hade kunnat haft ett bättre oktober om man säger, för att inte bli för personlig här så ja det har varit en jobbit period jag har inte mått mitt bästa. Men jag börjar må bättre och det är dags att skaka liv i den här bloggen.

Jag hamnade även i någon form av lässvacka, har inte läst så mycket som jag brukar och oktober var verkligen en månad där jag läste minst. Istället för att stressa över det så lät jag det vara och fortsatte att maraton titta på Greys Anatomy. Det blir aldrig bra om jag försöker tvinga mig till att läsa. Men nu börjar jag även sakta men säkert få upp lusten till att läsa.

Hoppas ni alla mår bra. Jag har helt enkelt en hel del inlägg att skriva.

8 kommentarer:

 1. Vad kul att du är tillbaka! :) Hoppas du mår bättre och att läslusten fortsätter att komma tillbaka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla :) nu får det bli ordning och reda här :)

   Radera
 2. Välkommen tillbaka! Skönt att du mår lite bättre.

  SvaraRadera
 3. Välkommen tillbaka! Hoppas att du börjar må bättre!

  SvaraRadera
 4. Helt rätt, man ska inte tvinga sig till att läsa utan då göra annat :) Jag hade en period nu när jag såg så mycket serier att det blev lite för mycket och jag lyckas inte få ro i kroppen till läsningen. Hoppas du snart mår helt bra igen!! Du är så välkommen tillbak! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, det blir liksom aldrig bra om man tvingar fram något :) Jag är helt hooked på Greys Anatomy ;) men måste kolla långsamt så jag inte tröttnar :) Tack snälla rara du :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.