lördag 13 februari 2016

En shopaholic i Hollywood av Sophie Kinsella

Titel: En shopaholic i Hollywood
Författare: Sophie Kinsella
Förlag: Ponto Pocket
ISBN: 978-91-7475-244-1
Original titel: Shopaholic to the stars
Serie: Shopaholic #7
Språk: Svenska
Antal sidor: 476
Finns hos: Adlibris / Bokus 

************************************************************************************************************************************
Handling: Becky Brandon har med dottern Minnie och maken Luke flyttat till Los Angeles, stjärnornas stad. Luke är där för att jobba med den berömda skådespelerskan Sage Seymour, och Becky vill inget heller än att bli Sages personliga stylist. Om hon landar det jobbet är vägen spikrak till att bli stylist åt varenda A-kändis i Hollywood! Men saker och ting går inte riktigt som hon tänkt sig och istället blir Becky anställd hos Sages ärkerival. Hur ska Luke hantera denna konflikt? Är det möjligt att det som Becky helst vill kommer att såra dem hon älskar allra mest? Att sikta mot stjärnorna har alltid ett pris, frågan är vad Becky är beredd att betala. 
~Goodreads.com~
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kommentarer: Jag tycker väldigt mycket om Sophie Kinsellas böcker, jag har läst dem allihopa. Man kan lita på Kinsella och hennes Shopaholic-serie, man vet nästan i förväg vad man kommer få och att man inte blir besviken. Hennes böcker är underhållande, enkla, lättläst och framförallt roliga, hon ger mig alltid ett leende på läpparna och jag rent ut sagt gapskrattar när jag läser hennes böcker.

Och jag blev verkligen inte besviken på en Shopaholic i Hollywood. Jag gillar karaktärerna och deras minst sagt speciella personligheter. Som alla andra böcker i denna serie är den här väldigt underhållande med lite inslag av drama, och mycket tokigheter och galenskap förståss. Trots att Becky ställer till det för sig utan dess like denna gång så finns en underton av ett större allvar och djup i slutet av boken. Visst kan jag tyck att Becky ibland kommer off som väldigt omogen, speciellt med tanke på att hon både har man och barn. Inte för att man måste vara allvarlig men ni förstår nog vad jag menar. Att hon inte lär sig av sina misstag.

Slutet var en riktigt cliffhanger som öppnar för en fortsättning, hoppas det kommer en snart. Att det blir en fortsättning är självklart för sådär skulle Kinsella inte lämna oss.

Betyg: 4 av 5.

Böcker jag läst av Sophie Kinsella och Madeleine Wickham som är recenserade i denna blogg:
Nya kontakter
Bröllopsnatten
Dubbelbokat
Cocktails för tre

2 kommentarer:

  1. Jag gillar hela shopaholic-serien och även andra böcker som jag läst av Kinsella. Man får sig alltid flera goa skratt när man läser böckerna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst får man sig ett gott skratt av hennes böcker :) älskar dem :)

      Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.