lördag 21 november 2015

Allt som glimmar av Terese Marvelin

Titel: Allt som glimmar
Författare: Terese Marvelin
Förlag: Marvelin Förlag Tusen tack för recension exemplaret
ISBN: 978-91-9822-211-1
Språk: Svenska
Antal sidor: 174
Finns hos: Adlibris / Bokus 

************************************************************************************************************************************
Handling: Cornelia har ett fint jobb med en skrytsam lön. Hon arbetar tätt ihop med sin bästa vän och hon är upp över öronen förälskad i Jonas. Hon ser fram emot att gifta sig med honom. Bröllopet ska dessutom, helt i enlighet med hennes önskemål, ske i Skottland. Allt känns verkligen perfekt. 

Men ett slumpartat möte med den äventyrliga och fascinerande Alec förändrar allt. Cornelias trassliga bakgrund gör att hon identifierar sig med Alec och hans bohemiska livsstil men lögner föder lögner och situationen blir snabbt ohållbar. 

Med det stundande bröllopet har  hon inte mycket tid på sig att reda ut hur hon egentligen vill leva resten av sitt liv. 
~Goodreads.com~
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kommentarer: Jag gillade författarens debutroman, det var en härlig feel-good roman, det är skönt att varva sin läsning med denna typ av bok så man får ett litet break med alla deckare och ya som jag läser så mycket av.

Även Allt som glimmar är en härlig och underbar feel-good /chick lit, snabbläst och lättsam jag läste ut den här boken på bara någon timme då texten flöt på och jag ville veta hur det skulle gå för karaktärerna även om jag hade mina misstankar.

En charmig bok om en tjej som får kalla fötter innan sitt bröllop. Dialogerna funkar och jag skrattade till här och var. Härligt att en del av handlingen utspelar sig i Skottland. Jag har alltid velat åka dit, med denna bok läst ska det verkligen bli så.

Jag hoppas Terese fortsätter skriva för jag är klart intresserad av att läsa hennes böcker i framtiden.

Betyg: 3 av 5.

Böcker jag läst av Terese Marvelin:
Var lugn, allt är i sin ordnnig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.