måndag 19 oktober 2015

Mot Kroatien

Zagreb <3

Idag åker äntligen jag och min syster till Kroatien. Vi har inte varit nere på ett par år så det ska bli så kul att äntligen få komma ner. Nu ska vi inte till vårt ställe som är ca 80 km från Split utan vi ska till en stad ca 80 km från Zagreb. Vi ska hälsa på vår moster med familj, hon har varit ganska sjuk en tid men mår så mycket bättre nu. Så vi ville verkligen hälsa på henne då vi står varandra nära.

På vägen hem till Stockholm ska vi stanna i Zagreb en natt. Både min syster och jag är födda i Zagreb, jag var 5 år och hon 2 år när vår familj flyttade till Sverige. Vi har inte varit i Zagreb på ett par år heller så vi vill passa på att strossa runt i staden innan vi åker hem. Vi har bokat in oss på ett riktigt trevligt hotell (se bild nedan) som vi ser så mycket fram emot att spendera natten på.

Så bloggen kommer tyvärr inte uppdateras under min semester. Här ska spenderas tid med moster, mina två kusiner och deras barn. Då det har varit mycket på jobbet har jag inte hunnit med att tidsinställa några inlägg. Men ni ska nog klara er utan mig ett par dagar :) Vi hörs igen nu på söndag 24 oktober.

4 kommentarer:

 1. Härligt för dig! Hoppas du får en bra resa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så underbart att få åka ner efter så många år. Tack snälla :)

   Radera
 2. Svar
  1. Tack snälla, har varit toppen :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.