lördag 17 oktober 2015

Film: Paper Towns

Titel: Paper Towns
Utgivningsår: 2015
Längd: 109 min
Skådespelare: Nat Wolff, Cara Delevingne, Austin Abrams
Genre: Drama | Mystery | Romance 
Betyg på IMDb: 6,6
Länk till IMDb

Handling: Quentin är förälskad i sin hemlighetsfulla granne Margo. När hon plötsligt försvinner ger sig Quentin ut på en storslagen radtrip för att finna henne och betydelsen av kärlek och vänskap. 

Kommentarer: Då har jag sett Paper Towns. Vad jag tyckte om boken kan ni läsa här. Jag är väl inte helt överväldigad av filmen. Det är inte så att jag ogillade den men jag tyckte väl att den inte var så speciell. Fast å andra sidan hade jag inte några förväntningar alls på den.

Jag fastnade inte riktigt för boken, det är en ok bok och John Green är en underbar författare men jag kände nog att boken var lite långdragen och jag hade ungefär samma tankar om filmen. Filmen är inte särskilt märkvärdig, vi har sett det förr en high-School film där vi vet vad vi får: party, skolbal, relationer mellan sportkillen och skolans populäraste tjej, osv osv. 

Fast samtidigt som jag inte blev så överväldigad av filmen är det ändå en charmig film med ett tänkvärd budskap om vänskap. Dialogerna är även fyndiga och jag skrattar till här och där. 
Quentin var inte lika irriterande i filmen som i boken, det kändes som att han inte var lika besatt av Margo här vilket jag tyckte var bra, han är fortfarande besatt av henne men det hade liksom tonats ner en aning. Cara Delevinge var riktigt bra som Margo. Jag hade väl inte så där jättestora förhoppningar på henne, kände väl jaha ännu en modell som vill bli skådis. Men hon var bra i sin roll och jag störde mig inte på Margo lika mycket här som jag gjorde i boken. 


6 kommentarer:

 1. Tyckte också den var okej, skrattade mer än jag förväntade mig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skådespelarna gjord ett bra jobb, helt ok film :)

   Radera
 2. Är jättesugen att se filmen. Tyckte att boken var riktigt bra.

  SvaraRadera
 3. Jag har inte hunnit se den än men tyckte sådär om boken så vi får väl se när det blir, om det blir!

  SvaraRadera
  Svar
  1. En helt ok film att se såhär hemma, inget storslaget men ändå helt ok att se.

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.