torsdag 15 oktober 2015

7 frågor

Hittade dessa frågor hos Vargnatts bokhylla, så tänkte svara på dem jag med :)


1. Hur hittar du nya böcker att läsa? 
Väldigt mycket från andra bokbloggare. Jag håller lite koll på de utgivningar som de olika förlag gör. Strosa runt i bokaffärer.

2. Hur kommer det sig att du började gilla att läsa?
Jag kommer faktiskt inte ihåg, jag har läst enda sedan jag lärde mig läsa. Men jag har inte något minne vad det var som gjorde att jag började läsa.

3. Hur har din smak för litteratur förändrats under året?
Sedan jag startade min blogg har den nog förändrats lite. Iom min blogg så har jag fått upp ögonen för böcker som jag kanske inte skulle ha läst annars.

4. Hur ofta löper du böcker?
Inte lika ofta faktiskt som förr, det går lite i perioder. Då jag haft turen att få recensionsexemplar har även mina köp blivit färre. Men det är klart att jag ibland går loss och klickar hem lite böcker.

5. Hur kom det sig att du började bokblogga? 
Jag hade länge funderat på att starta en bokblogg,jag hade en blogg där jag skrev om allt möjligt men det tappade jag inspirationen till så jag stängde ner den. Och så tog jag äntligen mitt förnuft till fånga och startade min bokblogg, bästa beslutet någonsin.

6. Hur reagerar du om du inte tycker om slutet på en bok? 
Det går ju inte att inte undvika att bli något besviken antar jag. Men sen tänker jag faktiskt inte så mycket mer på det utan går vidare till nästa bok.

7. Hur ofta bläddrar du fram och smygtittar på slutet av en bok? 
Vilken fråga. Aldrig mina vänner, aldrig.

2 kommentarer:

  1. Jag hade också en "vanlig" blogg tidigare men kunde aldrig hålla mitt eget intresse uppe för att hålla i liv i den nån längre stund. Kul att läsa din svar! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Samma här, tappade inspirationen för den och blev så att jag uppdaterade den mindre och mindre. Men denna blogg är ju sååååå rolig att skriva i :)

      Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.