tisdag 29 september 2015

Nytt i hyllan #58 - September

Det är många recensionsexemplar som har flyttat in denna månad. Stort tack till alla underbara bokförlag speciellt fantastiska Modernista, ni är helt underbara.

Dessa två från Modernista, jag har läst Röd drottning och den är recenserad här. Rick Yanceys bok kommer jag läsa nu i oktober har jag tänkt.


Även de här tre är från Modernista, verkligen ett stort tack till er. Sofie Berthets bok är ett spontanutskick men jag är klart intresserad så den kommer bli läst snart den med.


Denna är från HarperCollins Nordic. Den har blivit läst, recension kommer komma upp ikväll.


Ljusets väktare kommer från Hoi Förlag, recension hittar ni här.  Akrobaten kommer från Klartext och recension hittas här

8 kommentarer:

 1. Många böcker där även jag har fått hem :) Alltid kul när man kan läsa andras recensioner :)

  SvaraRadera
 2. Ljusets väktare tyckte jag mycket om!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den var bra, jag ser verkligen fram emot uppföljaren.

   Radera
 3. Wow, ser ut som trevlig läsning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ser fram emot att läsa dem jag ännu inte läst.

   Radera
 4. Läste Monstrumologen i helgen och fick en positiv överraskning. Skulle vara super om även Villette ville dansa in i min brevlåda ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt, ser fram emot att läsa den :) Villette kommer bli läst mycket snart, tyckte så mycket om Jane Eyre och denna verkar ännu bättre :) Jag håller tummarna för att den hittar hem till din brevlåda :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.