fredag 3 juli 2015

Lässtatus och helgens läsning

Det råder värmebölja och för mig som är sjuk (inte förkyld utan långdragen sjukdom) är detta allt annat än skönt kan jag tala om. Mår så illa i denna värme. Men ok ska inte klaga ni säkert flera som tycker att det är skönt och njuter :)

Semester får jag om tre veckor, längtar så. Men i helgen ska jag bara vara och återhämta mig. Den boken jag kommer att fortsätta med är nedan bok. Förmodligen kommer jag påbörja även en annan bok. För tyvärr måste jag säga att Sista riket har varit något av en besvikelse för mig. Jag har kommit en strax över 300 sidor men nja den är inte riktigt det jag tänkte. Så jag känner att jag måste lätta lite med att läsa en annan bok med.

Hoppas ni får en fin helg och en fin läshelg :)


6 kommentarer:

 1. Krya på dig!! Jag är förkyld och tycker det är olidligt varmt :( jag har hellre lite svalare så man orkar vara ute och att det är varmt längre inte bara jätte varmt i några dagar och sen kasst väder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla och det samma till dig. Usch ja detta är verkligen olidligt. Håller med dig hellre att det är svalare så man orkar med att göra saker och inte denna värmebölja som råder.

   Radera
 2. Jag tycker också att värme uppåt 30 grader är lite för mycket. Lite svalare hade det gärna fått vara, eller att det åtminstone är lite moln, så solen försvinner stundvis.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja usch tycker det är olidligt. Jag blir så dålig av värmen. Hoppas det blir lite svalare snart.

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.