lördag 25 juli 2015

Havsdrottningen av Saskia Walker

Titel: Havsdrottningen
Författare: Saskia Walker
Förlag: Harlequin Tusen tack för recension exemplaret
ISBN: 978-91-6407-803-2
Serie: Maleficiumtrilogin #3
Original titel: The Jezebel
Språk: Svenska
Antal sidor: 331
Finns hos: Adlibris / Bokus 

************************************************************************************************************************************
Handling: Hennes välgörares samvetslösa intresse för de magiska förmågor hon besitter tvingar Margaret Taskill att fly. Och nu, mer än någonsin tidigare, är hon behov av hjälp. För att kunna ta sig från England till hemtrakterna i Dundeee planerar hon därför att övertala den kärva skotska sjökaptenen Roderick Cameron att ta henne med på sitt skepp. Och det hon förhandlar med är den enda valutan hon har: sin oskuld.

Maise underkastar sig Rodericks råa sexualitet i sin jakt på beskydd, men när deras begynnande attraktion blir till besatthet och begär, frigörs förödande krafter inom henne. Då resan hotar att ta en farlig vändning tvingas Maise hemlighålla sanningen om vad hon är och samtidigt försöka hålla den vidskepliga besättningen på avstånd. 
~Goodreads.com~
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kommentarer: Det här är en bok som jag läste i badet, efter ett par bad var den utläst. Den här serien var sådär ingenting som jag kommer att komma ihåg, de första två minst jag knappt.

Det här är en serien på tre böcker som utspelar sig i 1700-talets Scottland och England som handlar om fördöljelse av häxor. Havsdrottningen är den tredje och avslutande boken. I den här sista boken binds syskonen Taskills livsöden samman och vi får veta hur det har gått för dem alla.

Havsdrottningen började lovande för att sedan falla helt platt, helt och hållet platt. Själva berättelsen funkar inte för mig, jag blir väldigt uttråkad. Det blir för tjatigt med information som upprepas från de andra böckerna. Stort fokus ligger på lust och åtrå som inte funkar utan det blir bara pinsamt och jag måste nästan ta fram skämskudden.

Efter att nu ha läst ut boken så kan jag säga att Häxmästaren är den jag tyckte bäst om, den var inget mästerverk men ändå den bästa i serien. 

Betyg: 1 av 5.

Böcker jag läst av Saskia Walker:
Nattfjärilen
Häxmästaren

2 kommentarer:

  1. Hej Zelly, vi tänkte bara säga att Saskia Walker-serien inte ges ut av oss - det är förlaget Harlequin som ger ut dem i Sverige. /Modernistaredaktionen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, men oj där var jag lite snurrig. Klart det inte är ni som ger ut den det visste jag ju och skulle såklart skriva Harlequin och inte er, ursäkta för felet detta rättar jag omgående till.

      Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.