onsdag 3 juni 2015

Ursäkta röran

Det är verkligen dags att bloggen får sig ett nytt utseende. Min blogg har haft samma design sedan jag startade den för ett par år sedan. Trots att jag gillar denna enkla stilrena design tycker jag nog att det är dags att den får en liten uppfräschning iallafall.

Ska prova mig fram lite grann, så ser det konstigt ut här ett par dagar så är det för att jag håller på att testa mig fram till en annan design. Jag är ju inte superduktig på det men något ska jag nog lyckas skapa. 

4 kommentarer:

 1. Spännande att ändra om lite, ibland behöver man lite förnyelse :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst behöver man lite förnyelse :)

   Radera
 2. Jag har också experimenterat lite på sista tiden. Nu får det nog duga med blått och vitt ett tag, men man vet aldrig när jag får lust att göra om härnäst ;) Tycker du fick jättefint här :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul och göra om lite :) jag behöver en nystart nu när bloggen har varit så dåligt uppdaterad, så nu får jag lite ny inspiration :) Tack snälla du :) Ska se till att titta in hos er alla och uppdatera mig :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.