onsdag 4 mars 2015

Hej då Leif GW Persson

Det är inte ofta jag inte avslutar en bok men här om dagen hände det. Det här var mitt första möte med Leif GW Persson, jag köpte denna bok på förra årets bokrea då jag ville prova läsa hans böcker. Nu är jag inte säker på om jag började i rätt ordning med att läsa hans böcker, kanske borde jag ha läst föregångarna innan jag började med denna.

Men efter att ha läst om Evert Bäckströms Supersalami femtieleva gånger innan jag ens kommit till sidan 70 fick jag nog. Och så de skällsord som han envisas med att använda stup i kvarten, vilken jävla mansgris rent ut sagt. Det finns ingenting charmigt med Evert Bäckström, alls. Så nej du Leif GW Persson det blir inga fler böcker skrivna av dig. Detta var en av författarna till årets boktolva men det får jag byta ut till en annan författare.

12 kommentarer:

 1. Ha ha, nej böckerna om Evert Bäckström är inte läsbara :) Om du någon gång får för dig att ge GW en andra chans så rekommenderar jag serien om Lars Martin Johansson, den är mycket bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jag hade ingen aning om att han var såhär. Vilken jubelidiot detta är. Tack för tipset får se om det blir någon mer chans men jag kan inte säga att jag är så supersugen just nu ;)

   Radera
 2. Jag tog det som ett tecken att eftersom de två största nötterna på mitt förra jobb hyllade Leif GW så betydde det att jag skulle gå omvägar runt hans böcker. Känns bra att veta att det var rätt tänkt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha underbart. Jag har också flera kollegor som hyllat honom men nä här är det tvärnej efter att ha försökt med denna bok. Så du tänkte så rätt så :)

   Radera
 3. Jag tänkte också ge GW en chans och har just den boken oläst i hyllan, tror den får bli kvar där som hyllvärmare. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här var verkligen inget för mig, men jag är säker på att det finns de som gillar den :) mitt exemplar har dock redan flyttat ut ur mitt hem :)

   Radera
 4. Jag har inte läst någon av hans böcker och nu blev jag då inte mer sugen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommer nog inte bli flera för min del ;)

   Radera
 5. GW tror att han är Guds gåva... Bäckström har varit odräglig i samtliga böcker, men i den här nådde han nya höjder. Hoppas inte polisen har sådana anställda i verkligheten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahah ja men visst tror han att han är Guds gåva. Jag har verkligen inte mycket till överst för den där Bäckström, vidrig karl.

   Radera
 6. Ja Leif GW är lite speciell. Men jag har äncå gillat de böcker av honom som jag hittills läst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Passade inte mig men jag är säker på att det finns fler som å andra sidan gillar honom :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.