torsdag 8 januari 2015

Nytt i hyllan #48 -Iiiihhhhhh HP boxen äntligen min

Jag håller bokstavligen på att smälla av! Jag har letat och letat efter denna fantastiska Harry Potter box jag vet inte hur länge eftersom jag velat ha den så länge. Jag har gått i affärer, kollat online, slut överallt, överallt. När jag var förbi SF bokhandeln för ett par veckor sedan sa de att man kunde maila dem så kunde de beställa in den. Jo men tjena jag mailade för flera veckor sedan och har fortfarande inte fått något svar av dem.

Men idag kom min pappa förbi mig efter jobbet sådär spontant som han gör ibland, alltid lika trevligt. Han hade med sig den efterlängtade Harry Potter boxen. Jag kan nog inte förklara hur glad detta gjorde mig. Jag är oerhört glad över att äntligen äga denna fantastiskt fina box men mest är jag rörd över att min pappa gick out of his way för att skaffa mig den, det betyder nog mer än själva boxen om jag ska vara ärlig.

Jag har länge velat läsa om Harry Potter. Jag läste dem för många många år sedan på engelska eftersom jag vill läsa dem på engelska, mina som jag har är brittisk engelska. Dessa är tyvärr amerikans engelska som jag förstått och de har ändrat namn och något mer om jag inte misstar mig. Så himla störigt. Varför ska amerikaner alltid ändra? Fattar de inte eller vad är grejen?

Så omläsning av Harry Potter blir det definitivt detta år :) Åh som jag ser fram emot att åter igen träffa dessa underbara karaktärer.
Ursäkta bilden, tagen i typ inget ljus alls och med mobilen. Men den är såååååååå fin, så så så fin :)


6 kommentarer:

 1. Den där boxen är så otroligt fin. Har aldrig läst Harry Potter men jag vill läsa böckerna och jag funderar mer och mer på att köpa den boxen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är riktigt fina, bilden gör dem verkligen ingen rättvisa. Åhhh men det måste du göra, de är helt underbara och magiska.

   Radera
 2. Vackert! <3 Vill också ha dem, men hur många upplagor av serien ska man ha? Räcker väl med typ två...

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är verkligen så vackra :) ja nu får det vara bra så för min del, jag har velat ha denna så länge eftersom jag velat läsa om serien men det får vara bra med två upplagor nu :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.