torsdag 3 juli 2014

Gigantisk bokrea?! Nej, inte riktigt

Massolit Förlagsgrupp har en så kallad gigantisk bokrea. Bokrean håller som ni ser till i Decathlonhuset ute i Kungens Kurva fram till 13/7, 1 miljon böcker ska bort.

Jag bor inte precis i närheten av Kungens Kurva utan söder om stan mot Globen hållet men tog mig ut dit här om dagen eftersom jag var i tron om att jag skulle hitta en massa böcker till kanonpriser. En bok kostar 40 kr, 4 st 100 kr och 10 st 200 kr. Men tji fick jag. Jag blev så besviken kan jag tala om, riktigt riktigt besviken.

Jag trodde att jag skulle hitta en del ungdomsböcker, romaner och deckare. Trodde jag skulle komma hem med en stor hög med böcker. Det som fanns var mycket kokböcker, självhjälpsböcker, faktaböcker, böcker om olika djur böcker och gör det själv böcker. Det var ingenting för mig. Jag lyckades hitta endast två böcker och då verkligen letade jag, Hugo Cabret och Isabel Adrians Sex, droger och en DJ. Isabeles bok var det ingen rea på utan den skulle kosta 150 kr. Flickorna i kassan slog in fel så jag fick den för 40 kr istället, jag var så besviken på rean så jag reagerade inte ens när jag betalade förrän jag tittade på kvittot i påsen när jag väntade på bussen.

Ni som inte bor i Stockholm kan vara lugna ni missar absolut ingenting. Ni som bor i Stockholm och funderar på att ta er ut dit var beredda på att bli besvikna.  

15 kommentarer:

 1. Håller verkligen med. Var med där och fy vilken besvikelse!!!! Usch!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch jag vilken besvikelse! Jag som annars gillar Massolit som förlag men detta var verkligen ingen hit.

   Radera
 2. Så skönt, erkänner att jag var avis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Behöver du verkligen inte vara för det var verkligen inget att jubla över.

   Radera
 3. Typiskt reor. Det brukar vara mycket skräp! Men det var ju trist att du fick bli besviken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade verkligen förhoppningar på rean men icke sa nicke.

   Radera
 4. Pustar ut trodde jag skulle missa värsta bästa bokrean men det slapp jag tydligen!! Ingen bra reklam för dom dock när de luras lite så där!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan verkligen pusta ut för du missar verkligen ingenting.

   Radera
  2. Du kan verkligen pusta ut för du missar verkligen ingenting.

   Radera
 5. Segt! Alla "bra" böcker kanske såldes tidigt ? Vet ej när ni var där iförsig...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror inte att det var så att allt såldes tidigt för de hade verkligen väldigt många upplagor av böcker, man såg in i lagret att de hade mycket det vara bara det att utbudet verkligen var kasst

   Radera
 6. Hade dom verkligen inga undomsböcker!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De hade lite, alla versioner du kan tänka dig av Twiligh sagan, Pretty little liars serien och sen några till men inget som lockade mig alls.

   Radera
 7. Var jätteledsen först att jag bor långt borta men nu känns det bättre!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår det men tro mig man missar verkligen ingenting.

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.