torsdag 19 juni 2014

Nytt i hyllan #38

Eh jag har gått lös kan man säga, jag har gått bananas. Inte nog med att jag nyligen fick en härlig hög med böcker så har jag gått loss på alla dessa fantastiska erbjudanden som CDON och Bokus har haft. CDON hade ett erbjudande om 3 pocket för 99:- och Bokus 4 för 3. Och jag gick bananas som ni ser nedan.

Dessa nedan kommer från Bokus. Jag gillar Denise Rudberg, men denna serie som hon kallar "elegant crime" har jag tyckt sådär om. Men jag vill ändå avsluta denna serie.

De här nedan kommer från CDON. Som ni ser köpte jag hem alla 6 böcker i Hammarbyserien, har varit sugen på den serien så himla länge. Boktjuven har jag läst men då som e-bok, jag tyckte så mycket om den så det är en bok som jag vill ha hemma i bokhyllan.


Från Book Depository beställde jag sista delen i The Mortal Instruments serien. Jag håller just nu på att läsa Clockwork Prince och ska fortsätta på båda serierna, gillar dem så mycket. Ni ska se denna bok, den är hur tjock som helst men den kommer bli läst mycket snart, ja när jag är i kapp med serien.

Nu längtar jag mer än någonsin till min semester. Får dock vänta ett tag till, går 3 veckor den 4 augusti. Oj vad då sak läsas, ja givetvis även fram tills dess jag har ju alltid en bok på gång :)

7 kommentarer:

 1. Oj du har verkligen köpt lite böcker :) Grymt kul! Jag har suttit och tänkt beställa både på cdon och adlibris men lyckades låta bli.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag gick verkligen löst kan man säga :) kunde inte hålla mig helt enkelt :) Duktigt av dig :)

   Radera
 2. Wow, det var några det!! De tre översta på första bilden har jag tänkt läsa!

  SvaraRadera
 3. Hm, jag gick också bananas hos Adlibris och cdon. Men tre av fyra böcker från cdon har posten slarvat bort och det blev en massa trassel. :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä vad trist! Hoppas du får ersättning för dessa böcker.

   Radera
 4. Oj oj, det var en del. Men vad roligt med lite nytt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja jag gick verkligen loco kan man säga :)

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.