tisdag 3 september 2013

För dig nära av Sylvia Day


Titel: För dig nära
Författare: Sylvia Day
Förlag: Norstedts - Tusen tack för recension exemplaret
ISBN: 978-91-1-305123-9
Serie: Crossfire #3
Original titel: Entwined with You 
Språk: Svenska
Antal sidor: 371
Finns hos: Adlibris / Bokus / Bokia
 
******************************************************************************************************************
Handling: Femtio nyanser-febern har drabbat världen och med den följer en ny generation erotisk litteratur. För dig nära är den tredje delen i Crossfireserien, Sylvia Days internationella succé.

Från det första ögonblicket när jag träffade Gideon Cross såg jag något i honom som jag behövde. Något jag inte kunde motstå. Jag såg hans mörka och skadade själ så lik min egen. Jag drogs till honom, jag ville vara med honom för att överhuvudtaget kunna fungera.
 
~Norstedts.se~
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kommentarer: Om du är en av dem som tyckte om Femtio nyanser av honom tro jag att du kommer att gilla denna serie mer. Jag har tyckt om hela denna serie och såg så mycket fram emot att läsa denna fortsättning. Det var inget undantag att jag även tyckte om den tredje boken.

Visst man kan tycka att Eva och Gideon har allt annat än ett sunt förhållande. Detta är ett destruktivt förhållande och jag kan emellanåt bli frustrerad på dem båda. Jag kan tycka att Gideon är för kontrollerande, han har verkligen koll på varje steg Eva tar och det kan jag tycka är lite väl läskigt. Men ändå så gillar jag dem båda, jag gillar, jag gillar mycket.

Jag tycker att Sylvia Day skriver mycket bra, boken är svår att lägga ifrån sig, man vill bara fortsätta läsa, det blir aldrig tråkigt eller långdraget. 

Jag trodde att detta skulle vara den sista delen i denna serie. Men så har jag fått veta till min förtjusning att det kommer komma en del till. Sylvia låter oss veta det när sista sidan är läst.
 
Betyg: 4 av 5 .

Andra delar i serien:
1. För dig blottad
2. För dig sedd
3. För dig nära

5 kommentarer:

 1. Jag funderar på om jag skulle läsa den här serien... Hur tycker du att den är jämfört med 50 shades-böckerna?

  SvaraRadera
 2. Läste o lyssnade på klart på hela serien ! så bra, tycker så mycket om Eva och Giddon, hoppas på att det kommer ut en film !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt ok serie känner jag :) har inte läst 4:e boken än, måste ta tag i den.

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.