lördag 10 augusti 2013

Ingen sommar utan dig av Jenny Han

 
Titel: Ingen sommar utan dig
Författare: Jenny Han
Förlag: Ponto Pocket
ISBN: 978-91-7475-081-2
Serie: Summer #2
Original titel: It´s not summer without you  
Språk: Svenska
Antal sidor: 252
Finns hos: Adlibris / Bokus / Bokia
 
******************************************************************************************************************
Handling: Så länge Belly kan minnas har hon och hennes familj tillbringat varje sommar vid havet, tillsammans med dem hon håller allra kärast, bröderna Jeremiah och Conrad. Men i år blir det inte så.

Förra sommaren hände något mellan Belly och Conrad. Belly. Något som förstörde allt. Belly är djupt sårad, men när Conrad plötsligt försvinner är hon och Jeremiah de enda som kan hitta honom. Och allt kan bara ställas till rätta där det en gång började - vid havet. 
~Bokens baksida~
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kommentarer: Måste få börja med att säga att jag verkligen gillar dessa omslag till dessa pocketversioner. De är så fina och somriga, jag blir glad av att titta på dem.

Den här andra delen är lika bra som första boken. Belly har mognat lite, jag irriterar mig dock på henne lite här och var i boken, hon är något barnslig och irriterande emellanåt.
Jag tycker om att några kapitel är skrivna ur Jeremiahs synvinkel. Man får lära känna honom lite mer och jag gillar honom som karaktär. 

Det här är lättsam och snabbläst sommarläsning. Inget som jag kommer att komma ihåg längre fram, men bra läsning för stunden. Denna trilogi passar perfekt att läsa under sommaren. Jag har börjat på den sista boken, vill läsa ut en serie samt att denna slutade med en cliffhanger så jag vill veta vad som händer.

Betyg: 4 av 5.  

Delar i serien: 
1. Sommaren jag blev vacker
2. Ingen sommar utan dig

3. Sommar för evigt 

3 kommentarer:

 1. Perfekta sommarböcker! Funderar på att läsa om hela serien. Håller med dig om att omslagen på pocketversionen är himlafina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte väldigt mycket om alla tre böcker :)

   Radera
 2. Hej! Skulle jag få köpa boken av dig? Har letat väldigt länge men har ej hittat den. Mejla mig gärna på amandajjengblom@hotmail.com
  // Amanda :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.