måndag 30 april 2018

Sammanfattning: April

Läst i april 2018:
33. Macbeth av Jo Nesbö
32. Berättelsen om Pi av Yann Mart
31. Fyra dagar i Kabul av Anna Tell (Förhandlaren #1)
30. Eremiten av Thomas Rydahl (Erhard Jörgensen #1)
29. Vattenänglar av Mons Kallentoft (Malin Fors #6)
28. Pastor Viveka och tanterna av Annette Haaland (Pastor Viveka #1)
27. Kvinnan i fönstret av AJ Finn
26. Bokhandeln på Riverside Drive av Frida Skybäck

Totalt lästa böcker: 8 st
Antal böcker lästa på engelska: 0 st                             
Antal böcker lästa på svenska: 8 st               

Månadens bästa bok: Det står mellan Kvinnan i fönstret och Bokhandeln på Riverside Drive. Så bra båda två som jag verkligen tyckte om.          

Månadens besvikelse: Det här är första gången jag blivit besviken på en Jo Nesbö bok. Den var absolut inte dålig bara att den inte levde upp till mina förväntningar och jag blev besviken på historien. Eremiten var ingen hit heller faktiskt.              

Nytt i bokhyllan: 14 st nya böcker, hur gör jag det jag som skulle lugna mig?! 5 st recensionsexemplar har hittat hem till mig, och sen har jag tydligen köpt 9 st själv, ja 5 st var en serie, The Heros of Olympus. 
            
Sammanfattning av månaden: Överlag är jag nöjd, det har varit en blandning av böcker och de har varierat i kvalité. Jag har sett betydligt mer filmer och tv-serier än vad som visas här nedan. Tv-serier kommer jag nog inte recensera mer för vissa är jag helt ikapp med och ser dem varje vecka avsnitten släpps och så hinner jag glömma av ibland lite av vad som hänt. Kanske dyker det upp en och annan men kommer nog mest lägga upp filmer istället.   

Filmer och TV-serier recenserade i april:
The Huntsman: Winters War 

4 kommentarer:

 1. Bokhandeln på Riverside Drive av Frida Skybäck måste jag läsa.
  Ja det är inte så lätt att låta bli att köpa böcker och jag älskar att köpa och läsa böcker också . Trevlig Valborg! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaaa kan verkligen rekommendera Bokhandeln på Riverside Drive, så mysig och charmig bok. Det är svårt att låta bli att köpa böcker och det är ju så härligt att få hem en massa nytt :) Trevlig Valborg på dig med!

   Radera
 2. Bokhandeln på Riverside drive är en av de böcker jag sett mest fram emot att läsa nu i vår. Kvinnan i fönstret kom precis hem, så den skall jag läsa så snart jag hinner.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du måste läsa dem båda, sååååå bra. Kvinnan i fönstret går inte att lägga ifrån sig, ja ingen av dem går att lägga ifrån sig.

   Radera

Tack för din kommentar :)
Kom gärna tillbaka hit ifall du vill se mitt svar på din kommentar eller registrera dig för e-post/klicka i avisera mig, på så sätt kan du även se mitt svar på din kommentar.